Çarşamba, Mayıs 09, 2007

FIRINDA DEĞİŞİK PATATES SALATASI


Arzu ettiğiniz kadar patatesi haşlayıp süzüyor ve fırın tepsimize alıp üzerine sıvıyağ, 1 diş rendelenmiş sarmısak, tuz, karabiber ve pul biber gezdirip 25 dakika fırınlıyoruz.Fırından çıkıp soğuduktan sonra bir tatlı kaşığı bal, iki çorba kaşığı mayonez, iki tatlı kaşığı hardal, biraz kuru fesleğen ve iki çorba kaşığı zeytinyağını karıştırıp soğumuş patateslerimizin üzerine gezdiriyoruz.Dilerseniz benim gibi taze roka ve kurutulmuş domatesde ekleyebilirsiniz.Çok lezzetli olan bu nefis salatayı balığın yanında afiyetle yiyebilirsiniz.Hepimize afiyet olsun.

Hiç yorum yok: